Metsola

Alakylän metsästysseuran maja on nimeltään Metsola. Metsola on seuran jästenten vapaassa käytössä, mikäli sitä ei ole erikseen varattu / vuokrattu.

Metsola on kökkätyöllä rakennettu vuonna 1985. Vuonna 1996 uusittiin takka, nykyaikaiseksi varaavaksi takaksi. Vuonna 2009-2010 majalle on tehty mittavia uudistuksia. Keittiöön on asennettu uudet kaapit sekä keittiökoneet on uusittu. Sauna on saanut uudet paneelit, lauteet sekä kiukaan. Makuusoppi on rakennettu kokonaan uutena lisähuoneena. Katto on maalattu ja uudet rännit on asennettu.

Mökin varustus: Hella, jääkaappi, pakastin, mikro, kahvinkeitin, sauna, sekä sisä- että ulko-WC, takka, kaksi sänkyä+muutamia kasaan taitettavia sänkyjä. Juokseva vesi tulee kaivosta. Veden laatua ei tarkisteta vuosittain ,joten suositellaan juomaveden keittämistä.

Metsolan pihapiirissä on myöskin lahtimaja. Lahtimaja on ensisijaiseti seuran hirviporukan käytössä syksyisin hirvijahdin aikaan. Lahtimajaakin on varusteltu vuonna 2010,  mm. uudet kylmäkojeet sekä uusia työtasoja.
Kesäälää 2013 purettiin vanha puulato ja tilalle pystytettin uusi. Pihapiiriin siirrettiin tilava grillikatos.

Krupulan metsäautotien varteen rakennettiin kesällä 2013 laavu.

Metsolan voi vuokrata käyttöönsä. Tarkemmat tiedot varaus sivulta.


-->